dilluns, 14 de gener del 2013

Polseres vermelles

Dos anys després de convertir-se en un èxit absolut, primer a Catalunya i després també a Espanya i a la resta del món, 'Polseres vermelles' està a punt de tornar a la graella de TV3. El 14 de gener és la data escollida per a l'arrencada de la segona temporada.

 En aquesta segona temporada, que es va rodar durant l'estiu, els protagonistes de la ficció creada per Albert Espinosa hauran abandonat la infància per entrar de ple en l'adolescència, de manera que als seus problemes de salut s'hi sumaran els dilemes i les dificultats pròpies d'aquesta etapa de la vida. "Si ser adolescent fora de l'hospital és complicat, ser-ho a dintre encara ho és més", va explicar fa uns mesos Espinosa, que assegura que aquesta segona temporada li agrada més que la primera.

 'Polseres vermelles' es va estrenar a TV3 el gener del 2011, i des de llavors s'ha vist en nombrosos països d'arreu del món, des de França fins a Corea o Mèxic. A més, Steven Spielberg n'està preparant una adaptació per als Estats Units, que es titularà 'Red Band Society'. A Espanya, Antena 3 la va emetre durant l'estiu amb unes dades d'audiència excepcionals que, a Catalunya, van millorar fins i tot les que havia obtingut l'emissió original per TV3. La cadena ja ha avançat que n'emetrà també la segona temporada.



 


Cançó principal de la segona temporada de Polseres Vermelles, la canta Andreu Rifé que també surt a la sèrie fent de Dr. Josep. Al video hi apareixen fotos de les dos temporades de Polseres Vermelles



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada